• Műanyag nyílászárók nagy választékban. MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, 5 ÉV GARANCIA!

Amit a Veka nyílászárókról tudni kell

Energia és költségcsökkentés:
A többkamrás technikának köszönhetően a VEKA profilok kifejezetten alacsony hőátbocsátási értéket biztosítanak. Értékes fűtési energiát megspórolva a fűtési költségek csökkennek, és így a CO2 kibocsátás is minimális lesz.

Kiváló lakóklíma:
A VEKA ablakprofilok kiváló szigetelési tulajdonsága gondoskodik a helyiségek csekély hőmérséklet különbségéről, így kellemes atmoszférát biztosít, a megbízható tömítések a hideg és a huzat számára sem hagynak esélyt.
Nagyobb biztonság:
A nyílászáróknak elhelyezkedésüktől, elérhetőségüktől függően teljesen eltérő biztonsági követelményeknek kell megfelelniük. A VEKA profilból készült nyílászárókat speciális vasalatokkal, üvegekkel, kilincsekkel lehet individualizálni, ezáltal a betörés elleni biztonságot emelni.
Optimális hangszigetelés:
A zajterhelés megzavarja az otthon nyugalmát, sőt az egészségre is hatással lehet. A VEKA profilokból készült nyílászárók hatékony védelmet nyújtanak zaj ellen, és ezáltal a legmagasabb zajvédelmi osztályba tartoznak.
Sokszínűség:
A színes ablakok vagy ajtók egészen különleges hangsúlyt adnak a megjelenésnek. A több mint 50 szín és széles fadekor választék egészen egyedi megoldásokat is lehetővé tesz, legyen bármilyen típusú az épület.
A jövő értéke:
Az új nyílászáró megtérülő befektetés, mivel emeli az ingatlan értékét. A kiváló minőségű SOFTLINE profilok a különösen sima felületüknek köszönhetően hosszú évekig szépek maradnak, tisztításuk gyors, könnyű, és soha nem kell festeni őket.
Keressen minket bizalommal!
+36 30 982 8232
+36 1 707 8660