Szúnyogháló

Oldalhúzó szúnyogháló
Panel szúnyogháló
Marsall szúnyogháló

A szúnyogháló rolós vagy fix kivitelben rendelhető fix és rolós ablakra, csapó és tolóajtókra egyaránt. Műanyag, illetve alumínium profillal választható. A szúnyoghálóra felszerelt háló minden estben üvegszálas.
Felszerelhető már meglévő redőnyre vagy új redőny szerelése esetén kombinált kivitelben is rendelhető.

FIX SZÚNYOGHÁLÓ

A fix szúnyogháló műanyag vagy alumínium kerettel, üvegszálas hálóval rendelhető. Mivel árfekvésük igen kedvező és viszonylag könnyen felszerelhetők, ezért igen népszerűek kisebb ablakfelületekre is. A fix szúnyogháló kívülről rögzíthető a nyílászáró külső tokozatába.

ZSANÉROS SZÚNYOGHÁLÓ

A régi hagyományos szúnyogháló ajtóval szemben a mai már vastag alumínium profilból készül. A zsanéros szúnyogháló ajtó ötvözi a zsanéros szúnyogháló minden praktikusságát és a mobil szúnyogháló elegáns megjelenését. Hagyományos és rugós zsanérral is választható.

MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ

Sok esetben elkerülhetetlen, hogy a szúnyogháló mozgatható legyen, erre az esetre javasolt a mobil szúnyogháló. A mobil szúnyoghálóajtó kisebb teraszajtókra vagy nagyobb egyoldalas teraszajtókra két oldalas, dupla tokos kivitelben ajánlott. A függőleges mozgatású mobil szúnyogháló ablakokra, a vízszintes mozgatású teraszajtókra javasolt. A szúnyogháló szerkezete teljes egészében alumínium profilból készül üvegszálas háló felhasználásával.