Bemutatkozás

Cégünkről

Cégünk 1987-ben családi vállalkozásként jelent meg a magyar árnyékolástechnika piacán. Társaságunk a folyamatos innovációknak köszönhetően 2006-ra egy tőkeerős, komoly szakmai háttérrel rendelkező vállalkozássá fejlődött.

A Biztos Otthon Hungary Kft. a saját gyártástechnológia megteremtésével a lakossági fogyasztókon kívül egyre szélesebb körben szolgált ki viszonteladókat és kivitelezőket. Az árnyékolástechnika mellett szolgáltatási palettánkra került a fa és műanyag nyílászárók forgalmazása és beépítése.

A folyamatosan bővülő igényeknek megfelelően ma már egyaránt kínálunk alternatívát a panel lakásokra, társas házakra, családi házakra a széles körben kedvelttől egészen a legkülönlegesebb egyedi felső kategóriás termékig.

A hagyományos igények mellett felkészült szakmai tanácsadással állunk partnereink szolgálatában.

Minőségpolitikánk

A Biztos Otthon Hungary Kft. magas minőségű termékeivel, szolgáltatásaival áll megrendelői rendelkezésére.

Célunk a folyamatos szakmai fejlesztés és a kapcsolódó szolgáltatások bővítése és megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálása.

Szakembereink a meglévő tapasztalataikat ötvözve folyamatosan tanulmányozzák a legújabb technológiákat, lépést tartva a szakma fejlődésével.

A Biztos Otthon Hungary Kft. beszállítóinak mindegyike rendelkezik az Építésügyi Minőség Ellenőrző Innovációs Közhasznú Társaság által kiállított Építőipari Műszaki Engedéllyel (ÉME), valamint az alapanyag beszállítók rendelkeznek a Magyar Szabványügyi Testület által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000) minőségirányítási rendszerrel.

Több, mint 30 Éves

TAPASZTALAT

Közel 6 ezer

ÜGYFÉL

Több, mint 17 ezer

TELJESÍTETT MEGRENDELÉS

Ajánlólevél

Ügyfeleink véleménye rólunk