• Műanyag nyílászárók nagy választékban. MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, 5 ÉV GARANCIA!

Ablakcsere

ABLAKCSERE PRECÍZEN, HATÁRIDŐRE!

Ablakcserét tervez, de aggódik, hogy nagy kosszal és sok gonddal fog járni, nem is beszélve a nem várt problémákról?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Több, mint 30 éves elismert szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt ablakcsere Önnél is a megbeszéltek szerint szakszerűen, pontosan, határidőre történik!

Akár újonnan épülő házba szeretne új ablakokat, akár régi elhasználódott ablakait szeretné egy korszerűbbre cserélni nálunk jó helyen jár!

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok olyan kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a:

 • tökéletes hang-és hőszigetelő képesség,
 • maximális biztonság,
 • modern design,
 • korszerű, környezetbarát gyártási technológia.
Ablakok jó áron!

Mivel a beépítésre kerülő nyílászárókat közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így azokat kiváló áron kínáljuk Önnek!

Milyen minőségűek az általunk forgalmazott ablakok?

Nem csupán kiváló ár-érték arányúak, de műszaki paramétereiket tekintve optimális hő-és hangszigetelő képességgel is bírnak. Ezek a nyílászárók igen hosszú élettartammal és magas fokú betörés védelemmel is büszkélkedhetnek.

Ablakcsere után ezek a nyílászárók mennyire igényelnek utólagos karbantartást?

A fa ablakokkal szemben ezek a műanyag ablakok nem vetemednek.

Bontás problémák nélkül?

Az Ön igényeihez igazodva vállaljuk régi a régi ablakok cseréjét úgy, hogy a lehető legkevesebb sérülés keletkezzen a bontás során. Jól ismerjük az ablakcsere során felmerülő buktatókat, így a legnagyobb kihívás sem érhet minket váratlanul.

Mi legyen a törmelékkel?

Az ablakcsere során a bontásból keletkezett sittet, törmeléket igény esetén maradéktalanul elszállítjuk.

Ablakcsere folyamata – Elmondjuk mi hogy csináljuk!

 1. A nyílászárók helyszínre szállítása
  A megrendelt ablakokat előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk.
 2. Munkafolyamatok előkészítése
  A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni.
  Amennyiben nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ablakok kibontása, az ablakszárnyak eltávolítása.
 3. Régi nyílászárók bontása
  Ahhoz, hogy a régi ablaktok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük ablak nyílást.
  A keletkezett törmeléket és ablak darabokat igény szerint elszállítjuk.
 4. Toktoldók felszerelése
  Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ablak fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ablak tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.
 5. Szintezés előkészítése
  A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ablakot így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ablak ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.
 6. Szintezés folyamata
  Az ablakcsere egyik sarkalatos pontja az ablak tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ablakbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ablak magától becsukódhat vagy kinyílhat.
 7. Ablakok rögzítése
  A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ablak tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást.
 8. Rések kitöltése
  Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ablak hő-és hangszigetelő képességét mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ablakokhoz kifejlesztett pur hab
  Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ablak és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.
 9. Ablakszárnyak felhelyezése
  Eljött az ideje, hogy felhelyezzük az ablakszárnyakat. A szárnyakat óvatosan az alsó majd a felső stiftre csúsztatjuk majd stifttel rögzítjük. Ha jól végeztük a munkánkat az ablak innentől kezdve tökéletesen nyit és zár.
 10. Végső simítások
  Következhetnek az ablakcsere utolsó lépései: felhelyezzük a kilincset és rögzítjük a csavarfejeket takaró kupakokat. Az ablakokon lévő védő fóliaréteget csak a falak festése után javasoljuk, ezzel is védve az ablakot.

PANEL LAKÁS - ABLAKCSERE

Régi nyílászárói már elvetemedtek és nem zárnak rendesen?
A meleg is kiszökik a réseken?

Cserélje le régi, elhasználódott ablakait új, energiatakarékos, korszerű nyílászárókra!

A korszerű technológiával készült műanyag ajtók, ablakok már nem csupán esztétikusak, könnyen kezelhetők és praktikusak, de a magas fűtésszámla okozta felesleges kiadásoktól még a pénztárcáját is megkímélhetik. A modern kialakítású nyílászárók már képesek minimálisra csökkenteni a hő veszteséget, kint tartani a nyári forróságot és bent az otthon melegét. A magas fokú hangszigetelő képességüknek köszönhetően a privát szféra érzését is erősítik, ami egy panel lakás szempontjából nem utolsó szempont.

Van különbség egy panel lakás nyílászárócseréje és egy téglaház ablakcseréje között?

A panel lakásokon jellemzően nincs felhordva külső-belső vakolat, így a panel ablakcsere során nem keletkezik vakolat törmelék.
Miután kibontottuk a régi ablakot és behelyeztük az újakat a következő lépés a keletkezett hézagok kitömése.

Első körben a speciálisan erre a célra kifejlesztett pur-habbal töltjük ki a hézagokat, majd miután megszáradt levágjuk a felesleget.
Ezután az ablak és a betonfal közötti rést egy speciális takaróléccel fedjük le.
Legtöbb esetben az újonnan beépített ablak keskenyebb, mint egy régi faablak. Így a kávát, falnyílást valószínűleg újrakell festeni vagy tapétázni.

Általánosságban tehát elmondható, hogy egy panel lakásban gyorsabban zajlik az ablakcsere, mint egy téglaházban, mivel a bontási és az azt követő helyreállítási munkák jóval kevesebb időt vesznek igénybe.