Nyílászáró csere

NYÍLÁSZÁRÓCSERE, ABLAKCSERE, AJTÓCSERE PRECÍZEN, HATÁRIDŐRE!

Nyílászáró cserét tervez, de aggódik, hogy nagy kosszal és sok gonddal fog járni, nem is beszélve a nem várt problémákról?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Több, mint 30 éves elismert szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt nyílászárócsere Önnél is a megbeszéltek szerint szakszerűen, pontosan, határidőre történik!

Árajánlatkérés

Nyílászárócsere előtt mindig kérjen egy pontos, mindenre kiterjedő írásos árajánlatot. Az ajánlatkérő űrlapunkon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és írja le a pontos igényeit. Kollégáink 24 órán belül felkeresik Önt telefonon és egyeztethetnek a további részletekről, mint például a pontos méretek és a helyszíni felmérés. Ha bármely okból bizonytalan a méretek megadásában, elegendő hozzávetőleges infót megadni és kollégáink majd a helyszínen felveszik a pontos adatokat.

Helyszíni felmérés

Természetesen, minden esetben van helyszíni felmérés, csak a helyszín megtekintése után lehet pontos árajánlatot adni és ezt követően elkezdeni a munkát. Ha Önnek már megvannak a beépíttetni kívánt nyílászárók abban az esetben is szükséges a helyszíni felmérés.

Alapanyagok minősége

Az általunk forgalmazott nyílászárók kizárólag magas minőségű, szigorúan ellenőrzött minőségű német alapanyagból készülnek.

Nyílászáró gyártás

Elsősorban a német alapanyagú és magyar gyártású VEKA kiváló ár-érték arányú nyílászáróit forgalmazzuk, így biztosítva a teljes körű magyar garanciát és ügyintézést.

Standard és egyedi méretek

Önnek egyedi méretezésű ajtókra, ablakokra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, mi akár a legkülönlegesebb igényeknek megfelelően is kínálunk megoldásokat!

Előkészületek nyílászáró csere előtt

Ablakcsere, ajtócsere előtt lehetőség szerint egy körülbelül 2m-es körzetből érdemes a bútorokat, berendezési tárgyakat, szőnyegeket elvinni, hogy szakembereink a bontás és beépítés során is könnyen hozzáférhessenek a munkaterülethez.

Kőművesmunka panellakásban

Amennyiben Ön panellakásban él, nyílászáró csere esetén nem kell kőműves munkával számolni. A panel lakásokban műanyag takarólécekkel tüntetjük el a szerelési hézagokat.

Garancia

Minden beépítésre kerülő nyílászáróra 5 év teljeskörű garanciát adunk. A beépítést követően igény szerint további rendszeres nyílászáró karbantartás is igényelhető.

Nyílászáró csere folyamata – Elmondjuk mi hogy csináljuk!

 1. A nyílászárók helyszínre szállítása
  A megrendelt nyílászárókat előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk.
 2. Munkafolyamatok előkészítése
  A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni.
  Amennyiben nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ablakok kibontása, az ablakszárnyak eltávolítása.
 3. Régi nyílászárók bontása
  Ahhoz, hogy a régi ablaktok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük ablak nyílást.
  A keletkezett törmeléket és ablak darabokat igény szerint elszállítjuk.
 4. Toktoldók felszerelése
  Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ablak vagy ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ablak vagy ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.
 5. Szintezés előkészítése
  A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ablakot így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ablak ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.
 6. Szintezés folyamata
  Az ablakcsere egyik sarkalatos pontja az ablak tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ablakbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ablak magától becsukódhat vagy kinyílhat.
 7. Ablakok rögzítése
  A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ablak tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást.
 8. Rések kitöltése
  Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ablak hő-és hangszigetelő képességét mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ablakokhoz kifejlesztett pur hab
  Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ablak és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.
 9. Ablakszárnyak felhelyezése
  Eljött az ideje, hogy felhelyezzük az ablakszárnyakat. A szárnyakat óvatosan az alsó majd a felső stiftre csúsztatjuk majd stifttel rögzítjük. Ha jól végeztük a munkánkat az ablak innentől kezdve tökéletesen nyit és zár.
 10. Végső simítások
  Következhetnek a nyílászárócsere utolsó lépései: felhelyezzük a kilincset és rögzítjük a csavarfejeket takaró kupakokat. Az ablakokon lévő védő fóliaréteget csak a falak festése után javasoljuk, ezzel is védve az ablakot.