Ajtócsere

BEJÁRATI AJTÓCSERE PRECÍZEN, HATÁRIDŐRE!

Bejárati ajtócserét tervez, de aggódik, hogy nagy kosszal és sok gonddal fog járni, nem is beszélve a nem várt problémákról?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Több, mint 30 éves elismert szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt ajtócsere Önnél is a megbeszéltek szerint szakszerűen, pontosan, határidőre történik!

Akár újonnan épülő házba szeretne új ajtót - ajtókat, akár régi elhasználódott ajtóit szeretné egy korszerűbbre cserélni, nálunk jó helyen jár!

Az általunk forgalmazott bejárati ajtók olyan kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a:

 • tökéletes hang-és hőszigetelő képesség,
 • maximális biztonság,
 • modern design,
 • korszerű, környezetbarát gyártási technológia.

Ajtócsere folyamata – Elmondjuk mi hogy csináljuk!

 1. A nyílászárók helyszínre szállítása
  A megrendelt ajtót előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk.
 2. Munkafolyamatok előkészítése
  A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni.
  Amennyiben nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ajtó kibontása, az ajtólap és ajtótok eltávolítása.
 3. Régi nyílászárók bontása
  Ahhoz, hogy a régi ajtótok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük az ajtó nyílást.
  A keletkezett törmeléket és ajtó darabokat igény szerint elszállítjuk.
 4. Toktoldók felszerelése
  Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.
 5. Szintezés előkészítése
  A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ajtót, így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ajtó ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.
 6. Szintezés folyamata
  Az ajtócsere egyik sarkalatos pontja az ajtó tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ajtóbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ajtó magától becsukódhat vagy kinyílhat.
 7. Ajtó rögzítése
  A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ajtó tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást.
 8. Rések kitöltése
  Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ajtó hő-és hangszigetelő képességét, mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ajtókhoz kifejlesztett pur hab.
  Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ajtó és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.